Om Flittigelise

Flittigelise

Strikk, hekling og litt søm

Håndlagede småtterier

Om Flittigelise

Flittigelise drives av meg, Grete Forland - og ble til da jeg flyttet tilbake til barndomshjemmet for å ta vare på min hjelpetrengende mor. Jeg har alltid likt håndarbeid; å kunne lage noe med hendene er en utrolig givende ting. At et garnnøste kan forvandles til de søteste småtterier er så gøy :) og når det også kan komme til nytte og noe andre kan få glede av, er det spesielt

givende. Denne hobbyen lar seg også så godt kombinere med å være til stede for mor; det trygger hennes hverdag og gir hyggelig innhold i min egen hverdag.

 

Tanken med Flittigelise var å lage en liten butikk med håndlagede småtterier av økologiske materialer. Men det viste seg at interessen for både småtteriene, og ikke minst det økologiske aspektet var liten. Det ble heller ikke mye tid til å lage ting til butikken da jeg begynte å ta imot bestilling på strikk. Så nå er nettbutikken stengt, og det blir ingen flere utstillinger på messer og markeder. Nå strikker jeg bare på bestilling :) Siden jeg begynte med det, har strikkepinnene gått jevnt og trutt, og det er neimen ikke få små plagg som er sendt fra Flittigelise rundt om i Norge det siste halve året :) Veldig givende, veldig gøy! Og noen ganger litt frustrende når det er ting som ikke klaffer helt. Men alt sammen betaler seg mangedobbelt når det kommer bilder av søte små med nye strikkeplagg på seg :) Dét er det beste av alt :)

 

Har du lyst på strikkeklær til barna, men kan ikke strikke selv? Du må gjerne ta kontakt!

 

Heimdalsvegen 10, 5379 Steinsland

tlf: 90 94 76 14 - epost: post@flittigelise.no

Copyright: Flittigelise 2016

Flittigelise - håndlagede småtterier